Aldo Gonzalez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pedro (gościnnie)
3.0 2010 Pedro (gościnnie)
0.0 2010 Pedro (gościnnie)
0.0 2010 Pedro (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Pedro (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Pedro (gościnnie)
0.0 2005 Pedro (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aldo Gonzalez filmy Aldo Gonzalez najlepsze filmy Aldo Gonzalez zdjęcia Aldo Gonzalez galeria Aldo Gonzalez biografia Aldo Gonzalez nominacje Aldo Gonzalez nagrody i wyróżnienia Aldo Gonzalez filmografia Aldo Gonzalez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.