Aldis Hodge
Data urodzenia: 1986-09-20
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Jake Talley (gościnnie)
7.7 2011 Jake Talley (gościnnie)
4.2
Czerwone piaski
Red Sands
2009 Jake Talley (gościnnie)
7.7 2009 Azi (gościnnie)
7.9 2008 Jake Talley (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Jake Talley (gościnnie)
7.3
Zasady gry
Game, The
2006 Jake Talley (gościnnie)
8.3 2006 Jake Talley (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Jake Talley (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jimmy Merton (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jake Talley (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jake Talley (gościnnie)
6.8
Agent XXL
Big Momma's House
2000 Jake Talley (gościnnie)
7.0 2000 Jake Talley (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Jake Talley (gościnnie)
7.6 2000 Jake Talley (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Tony Thorpe (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jake Talley (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Jake Talley (gościnnie)
6.9 1998 Jake Talley (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Jake Talley (gościnnie)
6.9
Usłane różami
Bed of Roses
1996 Jake Talley (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Jake Talley (gościnnie)
7.6
Szklana pułapka 3
Die Hard: With a Vengeance
1995 Jake Talley (gościnnie)
7.6 1993 Jake Talley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aldis Hodge filmy Aldis Hodge najlepsze filmy Aldis Hodge zdjęcia Aldis Hodge galeria Aldis Hodge biografia Aldis Hodge nominacje Aldis Hodge nagrody i wyróżnienia Aldis Hodge filmografia Aldis Hodge aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.