Albie Selznick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
8.3 2006 Psychiatra (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dennis Stevens (gościnnie)
7.3 2004 John Stupaine (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.3 2002 Jason Caplin (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Hugh Young (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
4.7 1998 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
8.0 1995 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.6 1995 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Beverly Hills III
Beverly Hills Cop III
1994 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
6.8
Uciec, ale dokąd?
Nowhere to Run
1993 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.6 1993 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
6.6
Rykoszet
Ricochet
1991 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.5 1991 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.3 1990 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
0.0 1987 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
9.0 1984 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)
7.7 1968 Przedstawiciel Columbii (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Albie Selznick filmy Albie Selznick najlepsze filmy Albie Selznick zdjęcia Albie Selznick galeria Albie Selznick biografia Albie Selznick nominacje Albie Selznick nagrody i wyróżnienia Albie Selznick filmografia Albie Selznick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.