Albert Welling
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Adolf Hitler (gościnnie)
7.1
Linia Piękna
Line of Beauty, The
2006 Adolf Hitler (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Adolf Hitler (gościnnie)
8.2
Żądza krwi
Wire in the Blood
2002 Adolf Hitler (gościnnie)
9.3 1997 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1996 Adolf Hitler (gościnnie)
9.4 1994 Adolf Hitler (gościnnie)
7.0 1993 Adolf Hitler (gościnnie)
6.8 1992 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1989 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1986 Adolf Hitler (gościnnie)
7.9 1986 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1985 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1985 Adolf Hitler (gościnnie)
7.6 1984 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1981 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1980 Adolf Hitler (gościnnie)
7.2 1979 Adolf Hitler (gościnnie)
0.0 1966 Adolf Hitler (gościnnie)
8.6 1962 Adolf Hitler (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Albert Welling filmy Albert Welling najlepsze filmy Albert Welling zdjęcia Albert Welling galeria Albert Welling biografia Albert Welling nominacje Albert Welling nagrody i wyróżnienia Albert Welling filmografia Albert Welling aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.