Albert Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Świadek (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Boyer (gościnnie)
7.8 2008 Świadek (gościnnie)
7.9
Uprowadzeni
Kidnapped
2006 Świadek (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Świadek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Albert Jones filmy Albert Jones najlepsze filmy Albert Jones zdjęcia Albert Jones galeria Albert Jones biografia Albert Jones nominacje Albert Jones nagrody i wyróżnienia Albert Jones filmografia Albert Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.