Albert Hall
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2009 Eugene Foote (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Eugene Foote (gościnnie)
7.1
Złodziej
Thief
2006 Eugene Foote (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Eugene Foote (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Eugene Foote (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Eugene Foote (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Eugene Foote (gościnnie)
7.5 1997 Eugene Foote (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Eugene Foote (gościnnie)
7.1
Autobus
Get on the Bus
1996 Eugene Foote (gościnnie)
7.3
Meandry sprawiedliwości
Swift Justice
1996 Eugene Foote (gościnnie)
6.7
W bagnie Los Angeles
Devil in a Blue Dress
1995 Eugene Foote (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Eugene Foote (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Eugene Foote (gościnnie)
6.8
Pozytywka
Music Box
1989 Eugene Foote (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Eugene Foote (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Eugene Foote (gościnnie)
6.3 1986 Eugene Foote (gościnnie)
8.0
Robert Kennedy i jego czasy
Robert Kennedy & His Times
1985 Eugene Foote (gościnnie)
8.3 1982 Eugene Foote (gościnnie)
8.0
Korzenie: Następne pokolenia
Roots: The Next Generations
1979 Eugene Foote (gościnnie)
7.3 1973 Eugene Foote (gościnnie)
7.9 1972 Eugene Foote (gościnnie)
0.0

0 Eugene Foote (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Albert Hall filmy Albert Hall najlepsze filmy Albert Hall zdjęcia Albert Hall galeria Albert Hall biografia Albert Hall nominacje Albert Hall nagrody i wyróżnienia Albert Hall filmografia Albert Hall aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.