Albert Fortell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Richard von Breitenbrunn
5.0 1996 Felix Hofstätter
7.2
Doktor z alpejskiej wioski
Bergdoktor, Der
1992
7.5 1992 Thomas (gościnnie)
7.0 1978 Tommy Falter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Albert Fortell filmy Albert Fortell najlepsze filmy Albert Fortell zdjęcia Albert Fortell galeria Albert Fortell biografia Albert Fortell nominacje Albert Fortell nagrody i wyróżnienia Albert Fortell filmografia Albert Fortell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.