Alan Van Sprang
Data urodzenia: 1971-06-19
Miejsce urodzenia: Calgary, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Leonard Stokes (gościnnie)
7.7 2011 Leonard Stokes (gościnnie)
7.4
Nowe gliny
Rookie Blue
2010 Leonard Stokes (gościnnie)
4.7 2009 Leonard Stokes (gościnnie)
0.0 2009 Leonard Stokes (gościnnie)
8.6 2008 Leonard Stokes (gościnnie)
9.0 2008 Leonard Stokes (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Leonard Stokes (gościnnie)
8.2
Najlepsze lata
Best Years, The
2007 Leonard Stokes (gościnnie)
7.9
Dynastia Tudorów
The Tudors
2007 Sir Francis Bryan (gościnnie)
0.0 2006 Leonard Stokes (gościnnie)
0.0 2004 Leonard Stokes (gościnnie)
8.0 2004 Leonard Stokes (gościnnie)
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Leonard Stokes (gościnnie)
1.0 2003 Leonard Stokes (gościnnie)
7.5 2002 Leonard Stokes (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Leonard Stokes (gościnnie)
8.1 2002 Leonard Stokes (gościnnie)
0.0 2002 Leonard Stokes (gościnnie)
10.0 2001 Leonard Stokes (gościnnie)
7.5 2001 Leonard Stokes (gościnnie)
7.9
Degrassi: Nowe pokolenie
Degrassi: The Next Generation
2001 Leonard Stokes (gościnnie)
10.0 2000 Leonard Stokes (gościnnie)
8.3 2000 Leonard Stokes (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Leonard Stokes (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Leonard Stokes (gościnnie)
0.0
Industry, The
Made In Canada
1998 Leonard Stokes (gościnnie)
6.8
Spryciarz
Masterminds
1997 Leonard Stokes (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Leonard Stokes (gościnnie)
6.8 1996 Leonard Stokes (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Leonard Stokes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Van Sprang filmy Alan Van Sprang najlepsze filmy Alan Van Sprang zdjęcia Alan Van Sprang galeria Alan Van Sprang biografia Alan Van Sprang nominacje Alan Van Sprang nagrody i wyróżnienia Alan Van Sprang filmografia Alan Van Sprang aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.