Alan Smyth
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Ian Flynn (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Rupert Flannigan (gościnnie)
0.0 2010 Rupert Flannigan (gościnnie)
7.0 2010 Rupert Flannigan (gościnnie)
6.0 2008 Rupert Flannigan (gościnnie)
7.9 2008 Rupert Flannigan (gościnnie)
7.3 2004 Rupert Flannigan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Rupert Flannigan (gościnnie)
7.7 1996 Rupert Flannigan (gościnnie)
5.0 1988 Rupert Flannigan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Smyth filmy Alan Smyth najlepsze filmy Alan Smyth zdjęcia Alan Smyth galeria Alan Smyth biografia Alan Smyth nominacje Alan Smyth nagrody i wyróżnienia Alan Smyth filmografia Alan Smyth aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.