Alan Simpson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.5
Listy od Feliksa (2002)
Briefe von Felix - Ein Hase auf Weltreise

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Michael
7.9 2001 Henry Bellow
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Keebler (gościnnie)
8.3
Luzaki i kujony
Freaks and Geeks
1999 Tom (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 on sam (1991) (gościnnie)
7.8 1964 Moreland (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Simpson filmy Alan Simpson najlepsze filmy Alan Simpson zdjęcia Alan Simpson galeria Alan Simpson biografia Alan Simpson nominacje Alan Simpson nagrody i wyróżnienia Alan Simpson filmografia Alan Simpson aktor Alan Simpson reżyser Alan Simpson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.