Alan Mason
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1995 Pan Dryden
0.0 1984 Charlie Wicksteed
6.8 1977 Kingsley (gościnnie)
0.0 1968 (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Kapral Nutting (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Pasco (1962) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Mason filmy Alan Mason najlepsze filmy Alan Mason zdjęcia Alan Mason galeria Alan Mason biografia Alan Mason nominacje Alan Mason nagrody i wyróżnienia Alan Mason filmografia Alan Mason aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.