Alan MacNaughtan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1998 Karl Ritter
0.0 1995 Ojciec McPhail (gościnnie)
6.0 1995 Thomas Green (gościnnie)
0.0 1993 Jack
0.0 1985 Sir Edward Jordan (gościnnie)
8.0 1982 Dr. Campbell Clark (odcinek 4)
0.0 1980 Howarth
8.0 1979 Merrick (gościnnie)
8.7 1977 Sorenson / Henry Laughlin (gościnnie)
0.0 1976 Lawrie(gościnnie)
0.0 1970 Benson (gościnnie)
0.0 1970 (gościnnie)
0.0 1969 Gilford (gościnnie)
0.0 1969 Rupert Sterne (gościnnie)
0.0 1967 Rudi
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Mark Brandon (1965) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan MacNaughtan filmy Alan MacNaughtan najlepsze filmy Alan MacNaughtan zdjęcia Alan MacNaughtan galeria Alan MacNaughtan biografia Alan MacNaughtan nominacje Alan MacNaughtan nagrody i wyróżnienia Alan MacNaughtan filmografia Alan MacNaughtan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.