Alan Heitz
Data urodzenia: 1969-12-06
Miejsce urodzenia: Buffalo, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.0 2009 Human Corpuscle (gościnnie)
7.6 2009 Human Corpuscle (gościnnie)
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 Human Corpuscle (gościnnie)
7.5 2002 Human Corpuscle (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Human Corpuscle (gościnnie)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 Human Corpuscle (gościnnie)
6.3
Jak wykończyć Panią T.?
Teaching Mrs. Tingle
1999 Human Corpuscle (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Human Corpuscle (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Human Corpuscle (gościnnie)
7.4
Pod koszem
Hang Time
1995 Human Corpuscle (gościnnie)
6.8 1993 Human Corpuscle (gościnnie)
0.0 1988 Human Corpuscle (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Heitz filmy Alan Heitz najlepsze filmy Alan Heitz zdjęcia Alan Heitz galeria Alan Heitz biografia Alan Heitz nominacje Alan Heitz nagrody i wyróżnienia Alan Heitz filmografia Alan Heitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.