Alan Gray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Papa (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Papa (gościnnie)
7.0
Anioły i Demony
Angels & Demons
2009 Papa (gościnnie)
6.9
Solista
Soloist, The
2009 Papa (gościnnie)
7.7
Bracia
Brothers
2009 Papa (gościnnie)
7.8 2009 Papa (gościnnie)
7.6 2009 Papa (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Papa (gościnnie)
8.6 1962 Papa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Gray filmy Alan Gray najlepsze filmy Alan Gray zdjęcia Alan Gray galeria Alan Gray biografia Alan Gray nominacje Alan Gray nagrody i wyróżnienia Alan Gray filmografia Alan Gray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.