Alan Ford
Data urodzenia: 1935-03-14
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Cegłówka
0.0 2011 Cegłówka
0.0 2011 Cegłówka
0.0 2009 Cegłówka
0.0 2009 Cegłówka
8.0
Inspektor Eddie
Keen Eddie
2003 Cegłówka
6.4 2003 Cegłówka
8.2
Przekręt
Snatch.
2000 Cegłówka
10.0 2000 Cegłówka
8.3
Porachunki
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
1998 Cegłówka
0.0 1996 Cegłówka
7.9 1992 Cegłówka
5.0 1990 Cegłówka
0.0 1989 Cegłówka
7.3
Nasz człowiek w parlamencie
New Statesman, The
1987 Cegłówka
7.6 1984 Cegłówka
6.8
Amerykański wilkołak w Londynie
American Werewolf in London, An
1981 Cegłówka
10.0 1981 Cegłówka
0.0 1978 Cegłówka
0.0 1966 Cegłówka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Ford filmy Alan Ford najlepsze filmy Alan Ford zdjęcia Alan Ford galeria Alan Ford biografia Alan Ford nominacje Alan Ford nagrody i wyróżnienia Alan Ford filmografia Alan Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.