Alan C. Peterson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Senator Burke (gościnnie)
6.4 2010 Senator Burke (gościnnie)
0.0 2009 Senator Burke (gościnnie)
0.0 2007 Senator Burke (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Senator Burke (gościnnie)
7.6
Tajna sieć
Grid, The
2004 Senator Burke (gościnnie)
8.3
Przemyt
Traffic
2004 Senator Burke (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Senator Burke (gościnnie)
7.5
11. godzina
Eleventh Hour, The
2002 Senator Burke (gościnnie)
6.8
Paparazzi
Who Is Cletis Tout?
2001 Senator Burke (gościnnie)
0.0 2001 Senator Burke (gościnnie)
7.2 2001 Senator Burke (gościnnie)
7.5 2001 Senator Burke (gościnnie)
7.3
Kowboj z Szanghaju
Shanghai Noon
2000 Senator Burke (gościnnie)
7.6
Rebelianci
Freedom
2000 Senator Burke (gościnnie)
8.3 2000 Senator Burke (gościnnie)
7.3 2000 Senator Burke (gościnnie)
0.0 1999 Senator Burke (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Senator Burke (gościnnie)
8.3
Ostatni Don II
Last Don II, The
1998 Senator Burke (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Senator Burke (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Senator Burke (gościnnie)
8.6 1997 Senator Burke (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Senator Burke (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Senator Burke (gościnnie)
10.0 1996 Senator Burke (gościnnie)
9.0 1995 Senator Burke (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Senator Burke (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Senator Burke (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Senator Burke (gościnnie)
8.2 1993 Senator Burke (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Senator Burke (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Senator Burke (gościnnie)
6.3
Zabójca
Hitman, The
1991 Senator Burke (gościnnie)
0.0 1990 Senator Burke (gościnnie)
7.5 1990 Senator Burke (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Senator Burke (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Senator Burke (gościnnie)
7.8 1987 Senator Burke (gościnnie)
8.1 1987 Senator Burke (gościnnie)
8.1 1985 Senator Burke (gościnnie)
6.8
Pani Soffel
Mrs. Soffel
1984 Senator Burke (gościnnie)
10.0 1981 Senator Burke (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan C. Peterson filmy Alan C. Peterson najlepsze filmy Alan C. Peterson zdjęcia Alan C. Peterson galeria Alan C. Peterson biografia Alan C. Peterson nominacje Alan C. Peterson nagrody i wyróżnienia Alan C. Peterson filmografia Alan C. Peterson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.