Alan Blumenfeld
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Shawn Sullivan (gościnnie)
0.0 2009 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Nathan Vella (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.0 2007 George Rothman (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Maury Parkman (gościnnie)
7.4 2006 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.1
Wielki podryw
Heartbreakers
2001 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.0 2001 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Alan Sobel, właściciel klubu (2003) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.9 1998 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1997 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1996 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.0 1995 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1995 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1994 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.6 1993 Shawn Sullivan (gościnnie)
9.0 1992 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1992 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.1 1992 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.7 1991 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.8 1991 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.3 1990 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.0 1989 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.2 1988 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.9
Wet za wet
Tin Men
1987 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.0 1986 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.3 1986 Shawn Sullivan (gościnnie)
5.7 1986 Shawn Sullivan (gościnnie)
4.1
Trofeum zabójcy
Badge of the Assassin
1985 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.5 1985 Shawn Sullivan (gościnnie)
10.0 1984 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.6 1984 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.3 1984 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.2
Gry wojenne
WarGames
1983 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.2 1982 Shawn Sullivan (gościnnie)
8.3 1982 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Shawn Sullivan (gościnnie)
6.6 1979 Shawn Sullivan (gościnnie)
7.0 1978 Shawn Sullivan (gościnnie)
0.0

0 Shawn Sullivan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alan Blumenfeld filmy Alan Blumenfeld najlepsze filmy Alan Blumenfeld zdjęcia Alan Blumenfeld galeria Alan Blumenfeld biografia Alan Blumenfeld nominacje Alan Blumenfeld nagrody i wyróżnienia Alan Blumenfeld filmografia Alan Blumenfeld aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.