Alain Chabat
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2012 Silas (głos)
0.0 2012 Silas (głos)
7.2 2012 Silas (głos)
6.3
Na tropie Marsupilami
Sur la piste du Marsupilami
2012
6.0 2009 Silas (głos)
8.5 1998 Silas (głos)
6.5
Kochanek czy kochanka
Gazon maudit
1995 Silas (głos)
9.8 1990 Silas (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alain Chabat filmy Alain Chabat najlepsze filmy Alain Chabat zdjęcia Alain Chabat galeria Alain Chabat biografia Alain Chabat nominacje Alain Chabat nagrody i wyróżnienia Alain Chabat filmografia Alain Chabat aktor Alain Chabat reżyser Alain Chabat scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.