Al Sapienza
Data urodzenia: 1962-07-31
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Michelle Lee Widlitz (od 10.07.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Conrad (gościnnie)
5.9 2011 Conrad (gościnnie)
7.7 2011 Conrad (gościnnie)
0.0 2010 Conrad (gościnnie)
6.0
Czarny cadillac
Dolan's Cadillac
2009 Conrad (gościnnie)
7.4 2009 Conrad (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Conrad (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Frank De Luca (gościnnie)
8.6 2008 Conrad (gościnnie)
7.8 2008 Conrad (gościnnie)
7.9 2008 Conrad (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Conrad (gościnnie)
8.0
Braterstwo
Brotherhood
2006 Conrad (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Philly Falzone (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Conrad (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Conrad (gościnnie)
7.3 2002 James Fukes (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Conrad (gościnnie)
7.6 2001 Conrad (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Adwkat Logana (2002) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Mikey Palmice (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Conrad (gościnnie)
7.6
Zabójcza broń 4
Lethal Weapon 4
1998 Conrad (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Conrad (gościnnie)
7.3
Pan i pani Smith
Mr. & Mrs. Smith
1996 Conrad (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Conrad (gościnnie)
6.4
Liberator 2
Under Siege 2: Dark Territory
1995 Conrad (gościnnie)
7.0 1995 Conrad (gościnnie)
5.6
Gorąca linia
Hot Line
1994 Conrad (gościnnie)
7.6 1993 Conrad (gościnnie)
6.7 1992 Conrad (gościnnie)
6.4
Renegat
Renegade
1992 Conrad (gościnnie)
7.4
Frankie i Johnny
Frankie and Johnny
1991 Conrad (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Conrad (gościnnie)
7.5 1990 Conrad (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sanitariusz (gościnnie)
6.3 1986 Conrad (gościnnie)
7.6 1984 Conrad (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Conrad (gościnnie)
6.8 1981 Conrad (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Al Sapienza filmy Al Sapienza najlepsze filmy Al Sapienza zdjęcia Al Sapienza galeria Al Sapienza biografia Al Sapienza nominacje Al Sapienza nagrody i wyróżnienia Al Sapienza filmografia Al Sapienza aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.