Al Lettieri
Data urodzenia: 1928-02-24
Miejsce urodzenia: 1975-10-18
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.6 1977 Virgil Sollozzo
7.6
Ojciec chrzestny nie żyje
Don Is Dead, The
1973 Vince
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Virgil 'Turek' Sollozzo
10.0 1962 Arturo (1963) (gościnnie)
10.0 1957 (1958) (gościnnie)
8.1 1957 Arthur Strome (1958) (gościnnie)
10.0 1956 (gościnnie)
7.4 1955 Smitty (1965) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Al Lettieri filmy Al Lettieri najlepsze filmy Al Lettieri zdjęcia Al Lettieri galeria Al Lettieri biografia Al Lettieri nominacje Al Lettieri nagrody i wyróżnienia Al Lettieri filmografia Al Lettieri aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.