Akira Tomisaka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Lucy May (głos)
8.2 2006 Kuuya (głos) (gościnnie)
7.8
Czerwony Ogród
Red Garden
2006 Kate Ashley (głos)
7.8 2006 Cecil (głos)
5.0 2006 Kei Mizuno (głos)
8.0 2005 Mars (głos)
6.0
Transformerzy: Wojna o Energon
Transformer: Super Link
2004 Alexa (głos)
7.1 2003 Studentka (głos) (gościnnie)
8.5 2003 Audrey (głos)
7.8 2003 Dziecko / Uczeń (głos) (gościnnie)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Yanko (głos)
8.3
Get Backers
Gettobakkâzu dakkanya
2002 Pielęgniarka (głos) (gościnnie)
7.3 2002 Dziewczyna 1
3.0 2001 Student (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Akira Tomisaka filmy Akira Tomisaka najlepsze filmy Akira Tomisaka zdjęcia Akira Tomisaka galeria Akira Tomisaka biografia Akira Tomisaka nominacje Akira Tomisaka nagrody i wyróżnienia Akira Tomisaka filmografia Akira Tomisaka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.