Akeno Watanabe
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.1 2011 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.4 2011 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.7 2011 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.3 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.4 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.7 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.1 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.5 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.3 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.2 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.3 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
10.0 2010 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6
Pandora Hearts
PandoraHearts
2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.2 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.7 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.3 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.3 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.0 2009 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.3 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.1 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.7 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.9 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.0 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.1 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
9.0 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
0.0 2008 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.1 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.9 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.8 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.1 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.2 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.1 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.6 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.3 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
9.7 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
5.5 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
9.0 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.9 2007 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.3 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.2 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.9 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.8 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.8
Project Blue: SOS dla Ziemi!
Project Blue Earth SOS
2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.5 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.2 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.7 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.4
Notatnik śmierci
Death Note
2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
9.1 2006 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.6
Ognistooka Shana
Shakugan no Shana
2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.5 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
5.5 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
9.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
1.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
5.0 2005 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.4 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.3 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.6 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.5 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.7 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
10.0 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.5 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.7 2004 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.4 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.5 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.9 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.9 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
5.0 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.0 2003 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.2 2002 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.0 2002 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.0 2002 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
7.8 2002 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.0
Hellsing
Herushingu
2001 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.6 2001 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
6.7 2001 Halle Lidner (głos) (gościnnie)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Halle Lidner (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Akeno Watanabe filmy Akeno Watanabe najlepsze filmy Akeno Watanabe zdjęcia Akeno Watanabe galeria Akeno Watanabe biografia Akeno Watanabe nominacje Akeno Watanabe nagrody i wyróżnienia Akeno Watanabe filmografia Akeno Watanabe aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.