Akemi Kanda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Nanami Kiri (głos)
6.7 2011 Mildred (głos) (gościnnie)
8.0 2010 Kozue Tanabe (głos) (gościnnie)
5.0 2010 Chikako Awara (głos)
7.2 2009 Nanami Kiri (głos)
9.4 2009 Wakaba Tsukishima / Akane Takigawa (głos)
6.0 2009 Kazuki (głos) (gościnnie)
7.0 2009 Chikako Awara (głos)
8.5 2008 Ry? Fujibayashi (głos)
8.4 2008 Lulu (głos)
8.0 2008 Uczennica (głos) (gościnnie)
7.5 2008 Asuna Kagurazaka (głos)
9.0 2008 Rea Kat? (głos)
8.2 2007 Ryou Fujibayashi (głos)
8.6 2007 Czesław Meyer (głos)
7.8 2007 Marimo Hatanaka (głos) (gościnnie)
8.1 2007 Hazuki Oikawa (głos)
7.5 2007 Raira (głos)
8.8 2006 Usu (głos)
8.1 2006 Miyabi Yunoki, młodsza siostra Azumy (głos)
8.4 2006 Maho Suzaki (głos)
7.3 2006 Rihoko Amou (głos)
7.4 2006 Saya Shindou (głos)
7.7 2006 Meme Kamiyama (głos)
6.9 2006 Kazuki Arisaka (głos)
7.9 2006 Kana Suouin (głos)
7.1
Magister Negi Magi
Mahou Sensei Negima
2005 Asuna Kagurazaka (głos)
8.5 2005 Miharu Amakase (głos)
7.8 2004 Żona Kuramy (głos) (gościnnie)
7.0 2004 Tokino Akiyama (głos)
6.5 2004 Nazuna (głos)
8.0 2004 Mashiro Kuna (głos)
7.8 2003 Miharu Amakase (głos)
8.3 2003 Nina Sakura (głos)
8.2 2002 Minori Nakayama (głos)
8.7
Księżniczka Tutu
Princess Tutu
2002 Arikuimi (głos)
7.1 2002 Zła dziewczyna (głos)
7.8 2002 Twinkle (głos)
7.9 2001 Mawata Awayuki (głos)
8.3 1999 Ayako / Sayo (głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Akemi Kanda filmy Akemi Kanda najlepsze filmy Akemi Kanda zdjęcia Akemi Kanda galeria Akemi Kanda biografia Akemi Kanda nominacje Akemi Kanda nagrody i wyróżnienia Akemi Kanda filmografia Akemi Kanda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.