Åke Lindman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2000 Sven Cajander
0.0 1998
0.0 1996 Juha Varteva (gościnnie)
10.0 1996
0.0 1994 Rune Lager
0.0 1994 Norell
0.0 1992 Torsten Jansson (1998-1999, 2001) (gościnnie)
0.0 1982 Komisarz Frändin
0.0 1972 Kalén

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Åke Lindman filmy Åke Lindman najlepsze filmy Åke Lindman zdjęcia Åke Lindman galeria Åke Lindman biografia Åke Lindman nominacje Åke Lindman nagrody i wyróżnienia Åke Lindman filmografia Åke Lindman aktor Åke Lindman reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.