Ajay Vidure
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Brendan (gościnnie)
7.2 2011 Stażysta (gościnnie)
7.6
Jess i chłopaki
New Girl
2011 Brendan (gościnnie)
0.0 2010 Stażysta (gościnnie)
0.0 2009 Stażysta (gościnnie)
7.7 2009 Technik CSU (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Stażysta (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Stażysta (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Stażysta (gościnnie)
0.0 2004 Stażysta (gościnnie)
7.6
Drake i Josh
Drake & Josh
2004 Stażysta (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Stażysta (gościnnie)
8.4 1999 Stażysta (gościnnie)
0.0

0 Stażysta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ajay Vidure filmy Ajay Vidure najlepsze filmy Ajay Vidure zdjęcia Ajay Vidure galeria Ajay Vidure biografia Ajay Vidure nominacje Ajay Vidure nagrody i wyróżnienia Ajay Vidure filmografia Ajay Vidure aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.