Aileen Fitzpatrick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1995 Pielęgniarka (gościnnie)
7.8 1993 Sandy Bennett (gościnnie)
6.8 1993 Członek komitetu (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Kobieta (gościnnie)
6.4
Wspólnota
Communion
1989 Matka
6.5
Mam cię!
Gotcha!
1985 Telefonista CIA
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 (gościnnie)
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Pani Armstrong (gościnnie)
7.7 1977 Pielęgniarka (gościnnie)
6.8 1977 Pielęgniarka (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Millie Wilder (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aileen Fitzpatrick filmy Aileen Fitzpatrick najlepsze filmy Aileen Fitzpatrick zdjęcia Aileen Fitzpatrick galeria Aileen Fitzpatrick biografia Aileen Fitzpatrick nominacje Aileen Fitzpatrick nagrody i wyróżnienia Aileen Fitzpatrick filmografia Aileen Fitzpatrick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.