Aija Terauda
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Studenta na Columbii
0.0 2011 Sonya (gościnnie) (niewymieniony w cz
7.7 2011 Matka
5.4
Facet do dziecka
Sitter, The
2011 Sonya (gościnnie) (niewymieniony w cz
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Dziewczyna (gościnnie)
7.7 2010 Sonya (gościnnie) (niewymieniony w cz
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Agentka FBI (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Sonya (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aija Terauda filmy Aija Terauda najlepsze filmy Aija Terauda zdjęcia Aija Terauda galeria Aija Terauda biografia Aija Terauda nominacje Aija Terauda nagrody i wyróżnienia Aija Terauda filmografia Aija Terauda aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.