Aidan Gillen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2012 Gerry
8.0
Mroczny Rycerz powstaje
Dark Knight Rises, The
2012 Agent CIA
6.0
Kryptonim: Shadow Dancer
Shadow Dancer
2012 Gerry
6.8 2011 Petyr "Littlefinger" Baelish
5.2 2011 Petyr "Littlefinger" Baelish
8.9
Gra o tron
Game of Thrones
2011 Petyr "Littlefinger" Baelish
5.0
Thorne: Mięczak
Thorne: Scaredy Cat
2010 Petyr "Littlefinger" Baelish
7.1 2010 Petyr "Littlefinger" Baelish
6.5 2010 Petyr "Littlefinger" Baelish
7.0 2010 Petyr "Littlefinger" Baelish
7.0 2010 Petyr "Littlefinger" Baelish
0.0 2009 Petyr "Littlefinger" Baelish
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Petyr "Littlefinger" Baelish
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Radca Thomas 'Tommy' Carcetti (2004-)
0.0 2001 Petyr "Littlefinger" Baelish
7.8 1999 Petyr "Littlefinger" Baelish
6.8
Samotna pasja Judith Hearne
Lonely Passion of Judith Hearne, The
1987 Petyr "Littlefinger" Baelish

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aidan Gillen filmy Aidan Gillen najlepsze filmy Aidan Gillen zdjęcia Aidan Gillen galeria Aidan Gillen biografia Aidan Gillen nominacje Aidan Gillen nagrody i wyróżnienia Aidan Gillen filmografia Aidan Gillen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.