Ai Shimizu
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Ariel (głos)
7.4 2011 Madoka Kōmoto (głos)
6.8 2010 Lizzie (głos)
5.0 2010 Sango (głos)
7.1 2009 Erisu T?d? (głos)
7.0 2009 Ermin (głos)
7.0 2009 Hajime Kunihiro (głos)
8.0 2009 Kuran Shunt (głos)
8.1
Bezsensowna gra
Hatenkō Yugi
2008 Lalawell (odcinki 5-6) (głos)
8.4 2008 Yukina Kogure (głos) (gościnnie)
7.0 2008 Tsubaki Ryuukotsuji (głos) (gościnnie
7.6 2007 Koyori Ishizuki (głos)
8.1 2007 Trener drużyny baseballowej (głos) (g
7.2 2007 Hatsumi Azuma / Sarara (głos)
8.0 2007 Ellis (głos)
7.6 2007 Sherwood (głos)
7.1 2007 Maki "Makio" Ikuta (głos)
7.7 2006 Sumomo (głos) (gościnnie)
7.3 2006 Tamao Suzumi (głos)
7.4 2006 Tsubaki Yoshino (głos)
8.4 2006 Riko Fukumine (głos)
8.1 2006 Mikoto (głos)
7.0 2006 Momoka Suzuki (głos)
4.0 2006 Itsumi Yoshimura (głos)
9.1 2006 Okuni (głos)
8.3 2006 Road Kamelot (głos)
7.6 2005 Sumomo (głos) (gościnnie)
7.2 2005 Mitsuki Sawatari (głos)
8.1 2005 Mikoto (głos)
8.8 2005 Suzuka Tsukimura (głos)
6.8 2005 Chinami Hashimoto (głos)
8.3 2005 Shione Umino (głos)
8.0 2005 Koyuki/Snow (głos)
1.0 2005 Sayaka Kurenai / Cluje (głos)
2.0 2005 Aimi Yoshizumi (głos)
7.1 2004 Ren (głos)
8.1 2004 Mikoto Minagi (głos)
8.2 2004 Suzuka Tsukimura (głos)
7.9 2004 Akari (głos)
7.3 2004 Senna Tono (głos)
10.0 2004 Tess (głos)
7.3 2003 Karen Onodera (głos)
6.9 2003 Hatsumi Azuma (głos)
8.2 2002 Minawa Ando / 370 (głos)
7.0 2002 Monica Gabriel (głos)
5.4 2002 Posokichi (głos)
6.8 2002 Kelnerka (głos) (gościnnie)
6.7 2002 Kyaru (głos)
7.0 2002 Athena Imai (głos)
8.5 2002 Soft (głos)
8.3 2001 Pogodynka (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ai Shimizu filmy Ai Shimizu najlepsze filmy Ai Shimizu zdjęcia Ai Shimizu galeria Ai Shimizu biografia Ai Shimizu nominacje Ai Shimizu nagrody i wyróżnienia Ai Shimizu filmografia Ai Shimizu aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.