Agnieszka Wielgosz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Monika, żona brata Ryszarda (gościnnie)
6.5
Hel
2009 Ruda pielęgniarka
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Prostytutka
6.3 2008 Prokurator (gościnnie)
4.8 2006 Hostessa (gościnnie)
4.4 2006 Zuzanna
4.5 2006 Policjantka (gościnnie)
5.7 2006 Basia Gajda-Zamecznik, druga żona Tomasza
6.5 2006 Jola (gościnnie)
6.7 2005 Bożena Ciaptak-Krynicka (gościnnie)
5.6 2005 Sonia (gościnnie)
4.6 2005 Emilia Stachurska (gościnnie)
6.1 2004 Fretka
4.8 2003 "Żona" Gustawa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Wielgosz filmy Agnieszka Wielgosz najlepsze filmy Agnieszka Wielgosz zdjęcia Agnieszka Wielgosz galeria Agnieszka Wielgosz biografia Agnieszka Wielgosz nominacje Agnieszka Wielgosz nagrody i wyróżnienia Agnieszka Wielgosz filmografia Agnieszka Wielgosz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.