Agnieszka Sienkiewicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2012 Mariola
5.0 2010 Wiki Sagowska
5.8 2010 Małgosia
5.2 2009 Dziennikarka (gościnnie)
4.0 2008 Magda Jaroszek
7.0 2008 (polski dubbing)
6.3 2008 Kasia (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Sienkiewicz filmy Agnieszka Sienkiewicz najlepsze filmy Agnieszka Sienkiewicz zdjęcia Agnieszka Sienkiewicz galeria Agnieszka Sienkiewicz biografia Agnieszka Sienkiewicz nominacje Agnieszka Sienkiewicz nagrody i wyróżnienia Agnieszka Sienkiewicz filmografia Agnieszka Sienkiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.