Agnieszka Różańska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2008 Kobieta (gościnnie)
4.4 2004 Pamela Marszałek
7.0 1998 Pamela Marszałek
5.1 1993 Aniela, sekretarka "Prezesa" (gościnnie)
6.7 1993 Zuzia, "narzeczona" Rafała Korewicza (gościnnie)
7.0 1992 Beata
6.5 1988 Sekretarka w sądzie dla nieletnich (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Różańska filmy Agnieszka Różańska najlepsze filmy Agnieszka Różańska zdjęcia Agnieszka Różańska galeria Agnieszka Różańska biografia Agnieszka Różańska nominacje Agnieszka Różańska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Różańska filmografia Agnieszka Różańska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.