Agnieszka Robótka-Michalska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.4 2006 Anna Nowak, żona Tomka
3.6 2005 Siostra Anna
6.3 2004 Lina, pracodawczyni Kwiatkowskiego (gościnnie)
6.5 1999 Lina, pracodawczyni Kwiatkowskiego (gościnnie)
5.8 1993 sekretarka w biurze Mega Investment
6.5 1988 Ewa Glinicka
7.6 1988 Helga Witte, agentka Abwehry o pseudonimie "Stokrotka" (gościnnie)
8.2 1987
7.7 1986 Dziewczyna Skoczylasa

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Robótka-Michalska filmy Agnieszka Robótka-Michalska najlepsze filmy Agnieszka Robótka-Michalska zdjęcia Agnieszka Robótka-Michalska galeria Agnieszka Robótka-Michalska biografia Agnieszka Robótka-Michalska nominacje Agnieszka Robótka-Michalska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Robótka-Michalska filmografia Agnieszka Robótka-Michalska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.