Agnieszka Mirowska-Tomaszewska
Data urodzenia: 1968-08-06
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.9 1994 Klientka Rysia
6.3
WOW
1993
7.3 1991
6.8 1991 Dziewczyna w samolocie (gościnnie)
7.8 1990 (niewymieniony w czołówce)
6.3 1989
6.5 1988 Viola, żona Moutara
7.8
Dom
1980 Amazonka, kochanka Leszka Talara (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Mirowska-Tomaszewska filmy Agnieszka Mirowska-Tomaszewska najlepsze filmy Agnieszka Mirowska-Tomaszewska zdjęcia Agnieszka Mirowska-Tomaszewska galeria Agnieszka Mirowska-Tomaszewska biografia Agnieszka Mirowska-Tomaszewska nominacje Agnieszka Mirowska-Tomaszewska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Mirowska-Tomaszewska filmografia Agnieszka Mirowska-Tomaszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.