Agnieszka Kudelska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Steffie / Syreny (polski dubbing)
7.9
Totalna Porażka w Trasie
Total Drama World Tour
2010 Steffie / Syreny (polski dubbing)
7.1
Plan Totalnej Porażki
Total Drama Action
2009 Steffie / Syreny (polski dubbing)
7.8 2009 Steffie / Syreny (polski dubbing)
6.8
Gwiezdne wojny: Wojny klonów
Star Wars: The Clone Wars
2008 Steffie / Syreny (polski dubbing)
7.4
Wyspa Totalnej Porażki
Total Drama Island
2007 Steffie / Syreny (polski dubbing)
3.9
Skunks Fu
Skunk Fu!
2007 Steffie / Syreny (polski dubbing)
5.9 2007 Steffie / Syreny (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Kudelska filmy Agnieszka Kudelska najlepsze filmy Agnieszka Kudelska zdjęcia Agnieszka Kudelska galeria Agnieszka Kudelska biografia Agnieszka Kudelska nominacje Agnieszka Kudelska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Kudelska filmografia Agnieszka Kudelska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.