Agnieszka Kotlarska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Ekspedientka w sklepie odzieżowym
6.4 2009 Marina Chmiel
6.7 2008 Recepcjonistka (gościnnie)
7.2 2008 Sprzątaczka w centrum handlowym (gościnnie)
7.4 1997 (gościnnie)
7.4 1995
3.9 1994 (gościnnie)
5.1 1993 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Kotlarska filmy Agnieszka Kotlarska najlepsze filmy Agnieszka Kotlarska zdjęcia Agnieszka Kotlarska galeria Agnieszka Kotlarska biografia Agnieszka Kotlarska nominacje Agnieszka Kotlarska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Kotlarska filmografia Agnieszka Kotlarska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.