Agnes Bruckner
Data urodzenia: 1985-08-16
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Agnes Bruckner urodziła się 16 sierpnia 1985 roku w Los Angeles (Kalifornia). Ma dwie siostry i brata. Z pochodzenia jest pół Rosjanką i pół węgierką, jej rodzice w 1984 roku wyemigrowali do USA. Od dziecka interesowała się tańcem. Za rada rodziców została dziecięca modelką. Brała udział także w pokazach talentów czy konkursach piękności. W wieku 11 lat Agnes postawiła na karierę aktorską. W 1997 roku dostała rolę w serialu "Moda na sukces", gdzie wcieliła się w Bridget Forrester. Następnie zadebiutowała w filmie pt "The Shruken City" gdzie zagrała Lori. Dopiero w 2007 roku Agnes zyskała światowy rozgłos w kinowym przeboju "Krew jak czekolada" gdzie zagrała kobietę - wilkołaka, Vivian. Kolejne projekty Agnes to: "Say Hello to Stan Talmadge", "Motel 2: Pierwsze cięcie" czy "Echelon Conspiracy". W 2003 roku Agnes została nominowana do nagrody Young Artist Awards za film "Śmiertelna wyliczanka", w 2006 roku wygrała nagrodę Method Fest za film "Dreamland", a w 2004 roku dostała nominację do nagrody Independent Spirit Awards za film "Blue Car".
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Linda (gościnnie)
0.0 2011 Linda (gościnnie)
8.0 2010 Linda (gościnnie)
5.2 2009 Linda (gościnnie)
5.7
Teoria zabijania
Kill Theory
2009 Linda (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Heather (gościnnie)
7.6 2001 Kelly McNeil (gościnnie)
6.7
Ścigany
Fugitive, The
2000 Linda (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Porwana nastolatka (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Lisa (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnes Bruckner filmy Agnes Bruckner najlepsze filmy Agnes Bruckner zdjęcia Agnes Bruckner galeria Agnes Bruckner biografia Agnes Bruckner nominacje Agnes Bruckner nagrody i wyróżnienia Agnes Bruckner filmografia Agnes Bruckner aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.