Agata Załęcka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Barmanka Jola (gościnnie)
5.6 2010 Barmanka Jola (gościnnie)
10.0 2010 Barmanka Jola (gościnnie)
7.6 2010 Barmanka Jola (gościnnie)
6.5 2010 Barmanka Jola (gościnnie)
6.7 2008 Barmanka Jola (gościnnie)
3.9 2008 Barmanka Jola (gościnnie)
6.3 2008 Barmanka Jola (gościnnie)
4.3 2007 Barmanka Jola (gościnnie)
6.9 2004 Barmanka Jola (gościnnie)
5.8 2003 Barmanka Jola (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agata Załęcka filmy Agata Załęcka najlepsze filmy Agata Załęcka zdjęcia Agata Załęcka galeria Agata Załęcka biografia Agata Załęcka nominacje Agata Załęcka nagrody i wyróżnienia Agata Załęcka filmografia Agata Załęcka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.