Agata Rzeszewska
Data urodzenia: 1956-01-02
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia Ostrowska (gościnnie)
4.7 2009 Ewa Morozoń, koleżanka z klasy Romana (gościnnie)
6.3 2008 Matka Damiana (gościnnie)
3.6 2005 Sędzina (gościnnie)
6.9 2004 Dyspozytorka w firmie Kucharskiego (gościnnie)
7.5
Lisek Pablo
Pablo the Little Red Fox
1999 (polski dubbing)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Siostra Joy / Mama Asha (polski dubbing)
6.2 1996 Małgorzata, przyjaciółka Anny na przyjęciu panieńskim
7.4 1988 Pani Krysia, sekretarka w dziekanacie
6.5 1988 Monika, koleżanka Joanny Racewicz
6.0 1987 Janett
6.8 1985 Ewa, sekretarka dyrektora
7.8 1980 Koleżanka z biura Marii(gościnnie)
7.8
Dom
1980 Iga, koleżanka Basi
5.7 1978 Kelnerka(gościnnie)
7.0 1978 Julia Goldman
5.2 1977 Córka Piotra

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agata Rzeszewska filmy Agata Rzeszewska najlepsze filmy Agata Rzeszewska zdjęcia Agata Rzeszewska galeria Agata Rzeszewska biografia Agata Rzeszewska nominacje Agata Rzeszewska nagrody i wyróżnienia Agata Rzeszewska filmografia Agata Rzeszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.