Agata Kulesza
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Krystyna Sikorska (gościnnie)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Maria, przyjaciółka Natalii
0.0 2011 Maria, przyjaciółka Natalii
6.8
Ki
2011 Maria, przyjaciółka Natalii
7.3 2011 Maria, przyjaciółka Natalii
10.0 2011 Maria, przyjaciółka Natalii
0.0 2011 Maria, przyjaciółka Natalii
6.4 2010 Maria, przyjaciółka Natalii
5.0 2010 Maria, przyjaciółka Natalii
3.2 2009 Maria, przyjaciółka Natalii
4.7 2009 Maria, przyjaciółka Natalii
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Maria, przyjaciółka Natalii
7.1 2008 Maria, przyjaciółka Natalii
6.3 2008 Maria, przyjaciółka Natalii
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Maria, przyjaciółka Natalii
4.8 2006 Maria, przyjaciółka Natalii
5.6 2005 Maria, przyjaciółka Natalii
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Maria, przyjaciółka Natalii
8.1
Ruchomy zamek Hauru
Hauru no ugoku shiro
2004 Maria, przyjaciółka Natalii
5.8 2003 Maria, przyjaciółka Natalii
5.8 2002 Maria, przyjaciółka Natalii
5.6 2001 Maria, przyjaciółka Natalii
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 Maria, przyjaciółka Natalii

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agata Kulesza filmy Agata Kulesza najlepsze filmy Agata Kulesza zdjęcia Agata Kulesza galeria Agata Kulesza biografia Agata Kulesza nominacje Agata Kulesza nagrody i wyróżnienia Agata Kulesza filmografia Agata Kulesza aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.