Affif Ben Badra
Data urodzenia: 1960

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Tamas
0.0 2011 Tamas
8.0
Sherlock Holmes: Gra cieni
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2011 Tamas
6.5 2011 Tamas
0.0 2009 Tamas
7.5
Czerwony orzeł
Águila roja
2009 Tamas
7.1
Doberman
Dobermann
1997 Tamas

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Affif Ben Badra filmy Affif Ben Badra najlepsze filmy Affif Ben Badra zdjęcia Affif Ben Badra galeria Affif Ben Badra biografia Affif Ben Badra nominacje Affif Ben Badra nagrody i wyróżnienia Affif Ben Badra filmografia Affif Ben Badra aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.