Adrienne Frantz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Kelly (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Kelly (gościnnie)
9.5 1999 Kelly (gościnnie)
6.2
Dzika rodzina Thornberrych
Wild Thornberrys, The
1998 Kelly (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Kelly (gościnnie)
6.7
Pełzaki
Rugrats
1991 Kelly (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrienne Frantz filmy Adrienne Frantz najlepsze filmy Adrienne Frantz zdjęcia Adrienne Frantz galeria Adrienne Frantz biografia Adrienne Frantz nominacje Adrienne Frantz nagrody i wyróżnienia Adrienne Frantz filmografia Adrienne Frantz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.