Adrianna Biedrzyńska
Data urodzenia: 1962-03-30
Miejsce urodzenia: Toruń, Polska
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Maciej Robakiewicz (rozwód), córka Michalina; 2. Marcin Miazga

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011
6.6 2010 Żydówka Dana Przedrzymirska
5.6 2010 Maria Bogucka (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Lidka Panek, starsza siostra Frani (gościnnie)
7.0 2001 Cicia Irena
4.8 1999 Zuza (gościnnie)
5.7 1999 Iwona
8.0 1996 Katy Wendler (gościnnie)
3.9 1994 Ewa Góralczyk
5.8 1993 Ewa Wiśniewska
7.0 1991 Ewa
7.7 1989 Dziennikarka
8.0 1988 Nisa (odcinek 4)
6.7 1987 Zosia, siostrzenica Osińskiej, żona Babińskiego
7.3 1987 Wnuczka Bocianichy (gościnnie)
6.9 1986 Ewa
8.2
Poskromienie złośnika
Zkrocení zlého muže
1986 Laura
7.6 1982 Krysia(gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrianna Biedrzyńska filmy Adrianna Biedrzyńska najlepsze filmy Adrianna Biedrzyńska zdjęcia Adrianna Biedrzyńska galeria Adrianna Biedrzyńska biografia Adrianna Biedrzyńska nominacje Adrianna Biedrzyńska nagrody i wyróżnienia Adrianna Biedrzyńska filmografia Adrianna Biedrzyńska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.