Adrian Sparks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2009 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.7 2009 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 2005 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.6 2001 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Thaddeus Magnus (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.0 1997 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 1997 Thaddeus Magnus (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.6 1995 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.0 1995 Thaddeus Magnus (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.1
Przygoda na Dzikim Zachodzie
Adventures of Brisco County Jr., The
1993 Thaddeus Magnus (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.2 1992 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 1991 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 1991 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.4 1990 Thaddeus Magnus (gościnnie)
10.0 1989 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 1987 Thaddeus Magnus (gościnnie)
5.7 1986 Thaddeus Magnus (gościnnie)
7.5 1985 Thaddeus Magnus (gościnnie)
8.2 1982 Thaddeus Magnus (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrian Sparks filmy Adrian Sparks najlepsze filmy Adrian Sparks zdjęcia Adrian Sparks galeria Adrian Sparks biografia Adrian Sparks nominacje Adrian Sparks nagrody i wyróżnienia Adrian Sparks filmografia Adrian Sparks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.