Adrian Lukis
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 George Wickham
3.7 2009 George Wickham
6.8 2007 George Wickham
8.8 2003 George Wickham
8.0
Detektyw Foyle
Foyle's War
2002 George Wickham
7.8
Tajniacy
Spooks
2002 George Wickham
9.0
Sędzia John Deed
Judge John Deed
2001 George Wickham
9.0
Wbrew przeciwnościom
Down to Earth
2000 George Wickham
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 George Wickham
8.2
Duma i uprzedzenie
Pride and Prejudice
1995 George Wickham
0.0 1994 George Wickham
7.0 1993 George Wickham
7.0 1992 George Wickham
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 George Wickham
7.5 1991 George Wickham
0.0 1989 George Wickham
0.0
Po wojnie
After the War
1989 George Wickham

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrian Lukis filmy Adrian Lukis najlepsze filmy Adrian Lukis zdjęcia Adrian Lukis galeria Adrian Lukis biografia Adrian Lukis nominacje Adrian Lukis nagrody i wyróżnienia Adrian Lukis filmografia Adrian Lukis aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.