Adrian Hough
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Dr Hydecker (gościnnie)
5.4
Bez litości
True Justice
2011 Dr Hydecker (gościnnie)
7.1 2010 Dr Hydecker (gościnnie)
6.8
Przypadek 39
Case 39
2009 Dr Hydecker (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Dr Hydecker (gościnnie)
7.2 2009 Dr Hydecker (gościnnie)
4.7 2009 Dr Hydecker (gościnnie)
8.4 2008 Dr Hydecker (gościnnie)
7.8 2008 Profesor z MIT (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Dr Hydecker (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Dr Hydecker (gościnnie)
7.0 2006 Dr Hydecker (gościnnie)
9.5 2006 Dr Hydecker (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Dr Hydecker (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Dr Hydecker (gościnnie)
7.9
Cyrograf
Collector, The
2004 Dr Hydecker (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Dr Hydecker (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Dr Hydecker (gościnnie)
7.7
Polowanie na czarownice
Salem Witch Trials
2002 Dr Hydecker (gościnnie)
10.0 2001 Dr Hydecker (gościnnie)
7.2 2001 Dr Bethany (gościnnie)
8.0
Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a
Secret Adventures of Jules Verne, The
2000 Dr Hydecker (gościnnie)
6.2
Nieustraszeni ratownicy
Rescue Heroes
1999 Dr Hydecker (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Dr Hydecker (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Dr Hydecker (gościnnie)
10.0 1998 Dr Hydecker (gościnnie)
7.0 1998 Dr Hydecker (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Dr Hydecker (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Dr Hydecker (gościnnie)
7.6 1992 Dr Hydecker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrian Hough filmy Adrian Hough najlepsze filmy Adrian Hough zdjęcia Adrian Hough galeria Adrian Hough biografia Adrian Hough nominacje Adrian Hough nagrody i wyróżnienia Adrian Hough filmografia Adrian Hough aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.