Adria Tennor
Data urodzenia: mąż Claudi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Katherine (gościnnie)
7.1
Rozwodnik Gary
Gary Unmarried
2008 Katherine (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Gospodyni wydarzenia (gościnnie)
8.0 2007 Katherine (gościnnie)
8.0 2007 Joyce Darling (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Katherine (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Katherine (gościnnie)
7.5 2002 Donna DiMarco (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Katherine (gościnnie)
7.8 1998 Katherine (gościnnie)
7.0 1995 Katherine (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Katherine (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Katherine (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Katherine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adria Tennor filmy Adria Tennor najlepsze filmy Adria Tennor zdjęcia Adria Tennor galeria Adria Tennor biografia Adria Tennor nominacje Adria Tennor nagrody i wyróżnienia Adria Tennor filmografia Adria Tennor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.