Adina Porter
Data urodzenia: Nowy Jork,

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Claudia (gościnnie)
7.8 2011 Sally Freeman (gościnnie)
6.8
Zabójcze umysły: Okiem sprawcy
Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Claudia (gościnnie)
7.3
The Social Network
Social Network, The
2010 Claudia (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Lettie Mae Thornton
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Claudia (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Leticia Barris (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Claudia (gościnnie)
7.3 2004 Shannon Goodall (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Claudia (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Claudia (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Claudia (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Claudia (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Claudia (gościnnie)
7.0 2000 Claudia (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Claudia (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Denise Devine (gościnnie)
6.6 1999 Claudia (gościnnie)
8.4 1999 Claudia (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Claudia (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Claudia (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Claudia (gościnnie)
6.4
Peacemaker
Peacemaker, The
1997 Claudia (gościnnie)
7.6 1993 Claudia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adina Porter filmy Adina Porter najlepsze filmy Adina Porter zdjęcia Adina Porter galeria Adina Porter biografia Adina Porter nominacje Adina Porter nagrody i wyróżnienia Adina Porter filmografia Adina Porter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.