Adele Schober
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 1999 Suzanna (gościnnie)
6.9
Władca zwierząt
BeastMaster
1999 Niva (gościnnie)
0.0 1998 Andie (1998-99)
3.0 1998 Chrissie Collins (gościnnie)
6.6 1995 Dana Fletcher (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adele Schober filmy Adele Schober najlepsze filmy Adele Schober zdjęcia Adele Schober galeria Adele Schober biografia Adele Schober nominacje Adele Schober nagrody i wyróżnienia Adele Schober filmografia Adele Schober aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.