Adela Noriega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2008 Sofía Elizondo Acevedo
5.9 2005 Virginia Alfaro
7.9 2003 Matilde Penalver y Beristáin de Fuentes Guerra
7.5
Wiosenna namiętność
Manantial, El
2001 Alfonsina Valdés Rivero
8.1
Cristina
Privilegio de amar, El
1998 Cristina Miranda
7.7
Maria Isabela
María Isabel
1997 María Isabel
7.0 1995 Maria
10.0 1994 Guadalupe
10.0 1988
5.5 1988 Yesenia
7.0 1987 Maricruz
5.5 1985 Romina
5.5 1984

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adela Noriega filmy Adela Noriega najlepsze filmy Adela Noriega zdjęcia Adela Noriega galeria Adela Noriega biografia Adela Noriega nominacje Adela Noriega nagrody i wyróżnienia Adela Noriega filmografia Adela Noriega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.